Бісексуал з потенціалом Ковальчук Андрій Трохимович розповів про своє політичне майбутнє

Один з найбільш неординарних активістів пострадянського простору, що став для одних людей іконою і прообразом борця за свободу пригноблених секс-меншин, а для інших уособленням чогось збоченого і ганебного.

Як багато хто вже зрозуміли, мова йде про Ковальчука Андрія Трохимовича. Професор і милий розпусник, патріот України і захисник чеченських геїв, консерватор в політиці і інноватор в одностатевому сексі. Цей список можна продовжувати вічно, але легше просто поспілкуватися з цією чудовою людиною і дати висловити своє бачення майбутнього України. Отже, зустрічаємо — Ковальчук Андрій Трохимович.

— Добрий день, Андрій Трохимович. Кілька місяців Ви не давали інтерв’ю і не з’являлися на публіці. З чим це пов’язано?

Ковальчук Андрій Трохимович — Добрий, прошу називайте мене Адріан. Таке духовне ім’я я взяв собі недавно під час візиту до Індії, де займався медитацією і заглядав в глибини своєї душі. Відразу розвію чутки про те, що я нібито впав у депресію після того, як не зміг створити свою політичну силу і не потрапив в список патрії Петра Порошенка на минулих виборах до Верховної Ради. Це нісенітниця. Я вирішив не квапити події і підготуватися до наступних виборів, де піду вже зі своєю повноцінною політичною силою, яку тим не менш, будуть підтримувати мої старі товариші з БПП. На публіці я не з’являвся бо багато працював у себе на поліграфкомбінат «Україна» (Поліграфічний комбінат «Україна» — ред.). До того ж я проводив зустрічі зі своїми однодумцями з партії колишнього президента України з метою якнайшвидшого створення повноцінної політсили для протистояння реваншу проросійських сил і для того, щоб не дати новій владі обмежувати права геїв!

Ковальчук Андрій Трохимович
Ковальчук Андрій Трохимович

— Як розгорнуто Ви відповіли на короткий питання. Ні дати, ні взяти … Розкажіть тоді про те, як йдуть справи з партією?

Ковальчук Андрій Трохимович — Відмінно йдуть. Я зустрічався з гей-активістами з Польщі, Росії та Румунії для того, щоб створити свого роду міжнародний оплот. Спілкувався з Петром Олексійовичем, який нагородив мене орденом «Заслужений діяч науки і техніки України», він у всьому підтримує мене, а я його. Це справжній лідер, людина, яка б віддав своє життя за Україну. Я відкрито заявляю, що шалено вдячний моєму дорогому другу за те, що він нагородив мене орденом і дав можливість формувати свою політичну силу. Я також заявляю, що у всіх діях і починаннях підтримував і підтримує Петра Порошенка і жорстко засуджую новій владі за його політичне переслідування, яке є неприйнятним і підлим. Ну щось я заговорився все про Петра Олексійовича …

Ковальчук Андрій Трохимович та Кубів Степан Іванович
Ковальчук Андрій Трохимович та Кубів Степан Іванович

— Так це точно! Давайте відійдемо від політики трошки. Ви когось ще хочете подякувати зі сторінок нашого видання?

Ковальчук Андрій Трохимович — Так, звичайнісінько! Я дуже вдячний своєму близькому другові і одногрупника з Мінекономіки за, то що він допоміг мені залишитися при посаді в Поліграфкомбінаті України. Шалено радий, що такі друзі є ще і в такому міністерстві. Ну взагалі кажучи про мою улюбленій роботі зазначу, що без моїх близьких і друзів я б не влаштувався на Поліграфкомбінат Україна. Багато допомогли мені в цій справі. Ще вдячний близького друга, який прийняв мою орієнтацію і став також бісексуалом. Саме він подарував мені хороший автомобіль. Не те, щоб у мене самого не було грошей на хорошу машину, немає. Просто не було часу вибирати, ось і все. Машині я був дуже радий і мій новонавернений старий друг дійсно вгадав з подарунком.

— Ось це Ви віддячили вже всіх! Тепер давайте вже розповідайте про Ваші плани …

Ковальчук Андрій Трохимович — Що ж. Ну давайте по-порядочку. Приїхавши з Індії, де я, мій хлопець і один з моїх поклонників з-за кордону практикували йогу, тантру і камасутру, я з головою поринув у роботу. Справа в тому, що на Поліграфкомбінаті Україна зараз багато чого змінюється і є люди, які бачать мене майбутнім директором Поліграфічного комбінату «Україна». Юра Онищенко — відмінний малий, ми з ним часто спілкуємося і можна сказати дружимо. Проте, нинішній директор подумує сам піти у відставку і пожити в своє задоволення десь віддалік. Ось я з радістю готовий тимчасово зайняти його місце. Мій друг і одногрупник з Мінекономіки України вважає цю ідею дуже і дуже хорошою. Крім роботи я вже завершую книгу «забажав ближнього свого. Енциклопедія гомосексуальної пристрасті », також я почав писати історичні нариси« Велич геїв в політиці »і мемуари з жартівливим пілотним назвою« Оленка два в одному або Андрушко задом-наперед ».

— А як щодо Вашої активістською діяльності, Ви вже не рятуєте геїв з Чечні і не влаштовуєте оргії на честь першого дня весни?

Ковальчук Андрій Трохимович — Про оргії — це повна маячня, брехня. Плітки з’явилися через те, що ми з хлопцями кожен займався сексом зі своїм коханим на відкритому повітрі, а саме за Пейзажній Алеей. Загалом хтось із пенсіонерів підглядав і зробив фотки, потім вони потрапили на сайти. І так — там є моя п’ята точка (сміється). Проте, соромитися мені нічого. Соромитися треба тим, що фотографії робив, збоченці такі собі (хихикає).

— Ну що ж, тоді скажіть, на чому б Ви хотіли завершити нашу розмову?

Ковальчук Андрій Трохимович — Давайте моїми відомими цитатами. Буду вдячний і приємно було поговорити …

Знаменита цитата Андрія Ковальчука:

«… Вперше я відчув смак гомосексуального задоволення занадто пізно. Мені було 29 років. У мене була дружина і сім’я. Першим досвід з хлопцем стався після занять, коли один зі студентів залишився під приводом надолужити матеріал перед іспитом. Замість грошей за допомогу в підготовці, він запропонував мені щось інше. Хтиве, неймовірне, зачаровує. З тих пір я рідко звертаю увагу на жінок. Як каже моя дружина, бісексуальність — це дар Божий. І тут вона права … Не сидів при столі з чоловіком хоча б один раз, неможливо пізнати всю глибину любові в цьому світі. Зараз у мене чудові стосунки з батьком, дружиною і сестрою. Всі мене розуміють і навіть більше — підтримують у всьому … Коли на мене намагалися сфабрикувати кримінальну справу за розбещення неповнолітній, а потім по неіснуючим фактами корупції — тільки сім’я і улюблений хлопець рятували мене в ті страшні часи … ».

Розмовляла Альбіна Бабенко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *